siapa pemandu gundam ni?

My photo
assalamualaikum pembuka bicara...walaupun tak de sesi bicara yang ada...ahmad faris bin ahmad termiji nama diberi..dilahirkan kedunia yang indah ini pada 9 september 1992 bersamaan 12 rabiulawal....hijrah(aku pun tak ingat)..sedang menuntut ilmu kejururawatan...hobi yang paling aku gemari..hobi yang banyak menghabiskan duit..mengumpul koleksi robot atau pun model kit gundam...cita-cita sebenar aku..hendak menjadi seorang 'technician' yang terkemuka..tapi disebabkan latar belakang keluarga aku yang menceburi bidang perubatan (ayah aku)dan aku terjebak dalam bidang sains kesihatan ni...dan orang selalu cakap aku ni seorang yang cukup kasar..pandai-pandai koranglah nak menilai aku..

Friday, April 1, 2011

Kasi tengok ini sama MG Gundam Exia dan HG 00 Gundam Raiser

assalamualaikum w.b.t kepada semua pembaca,disini aku hendak melahirkan kegembiraan sebab aku baru habis praktikal tadi,pengalaman kat dalam hospital amatlah menyeronokkan walaupun ade masa aku benci gile,bukan ape kita nak ambil nadi,pernafasan,tekanan darah dalam kecemasan,ade ke patut gune alat yang manual,memang buang mase la!tapi tak pe semua dah berlalu,habis je praktikal tadi,memang aku sambar je 2 ekor ni,ala bukan sasaran pun,tapi OK la,kadang2 pilih secara rawak!ok ni ade sikit preview~layan je la

2 sekali,tau la nak nyambut kemerdekaan~ehhehe

yang ni name dia gundam exia~aku suke name dia
walaupun tak tau ape maksud dia

buku panduan belajar memandu~ape daa

sape nak tolong pasang kan?


ingat pemandu gundam takde motor ke?

hensem tak?

gile si Faris ni~sebab tu tak de awek!LOL!

kalau orang lain dah pengsan ni,gerenti!

ahah!aku kene update cepat2,sebab aku nak pi pasang ni,bukan ape,kalau aku pasang bende ni memmang lama,aku nak berangan sambil pasang,makan lagi ape lagi dan bermacam2 lah!OKOK,aku nak tutup pintu dah ni,assalamulaikum!











Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

No comments:

Post a Comment