siapa pemandu gundam ni?

My photo
assalamualaikum pembuka bicara...walaupun tak de sesi bicara yang ada...ahmad faris bin ahmad termiji nama diberi..dilahirkan kedunia yang indah ini pada 9 september 1992 bersamaan 12 rabiulawal....hijrah(aku pun tak ingat)..sedang menuntut ilmu kejururawatan...hobi yang paling aku gemari..hobi yang banyak menghabiskan duit..mengumpul koleksi robot atau pun model kit gundam...cita-cita sebenar aku..hendak menjadi seorang 'technician' yang terkemuka..tapi disebabkan latar belakang keluarga aku yang menceburi bidang perubatan (ayah aku)dan aku terjebak dalam bidang sains kesihatan ni...dan orang selalu cakap aku ni seorang yang cukup kasar..pandai-pandai koranglah nak menilai aku..

Friday, March 18, 2011

beli dua dapat empat

assalamualaikum w.b.t,semenjak sibuk dengan praktikal ni,memang aku tak de masa nak usik blog ni,tak pa..hari ni aku tak sibuk,boleh la aku nak meng-update.sebenarnya entri kali ni dah lama aku nak buat,(lama lah sangat,baru 3 minggu lepas je)aku beli set kereta mainan ni,tapi sebab aku sibuk tak dapat la aku nak kongsi..ok!sekarang boleh la tengok sama2




barang lama ni,yang ni kotak edisi khas sempena ulang tahun tamiya

yang ni namanya 'BEAK SPIDER'

yang macam ular ni,namanya 'SPIN AXE'

labah2 x kuda belang?'BEAK SPIDER ZEBRA' namanya

siapa yang suka pergi Johor Bahru bolah naik ni,'PROTO SABER JB'

tunjuk macho la tuh,,,muahahaha!
hah!tu je lah buat sementara ni yang aku boleh kongsi...nanti kalau aku beli aku kongsi lagi gambar2 yang menarik lagi..sepantas kilat aku update,sebab aku nanti kena praktikal dekat hospital pulak,,okok nak tutup langsir,tong sampah,bakul,magkok ayun..nyann,aku nak pi layan anime sailormoon ni!assalamualaikum!







Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

1 comment:

  1. black spider-___- teringt aku prnh memilikinya...tp entah mna ilang....cun bro.....

    ReplyDelete