siapa pemandu gundam ni?

My photo
assalamualaikum pembuka bicara...walaupun tak de sesi bicara yang ada...ahmad faris bin ahmad termiji nama diberi..dilahirkan kedunia yang indah ini pada 9 september 1992 bersamaan 12 rabiulawal....hijrah(aku pun tak ingat)..sedang menuntut ilmu kejururawatan...hobi yang paling aku gemari..hobi yang banyak menghabiskan duit..mengumpul koleksi robot atau pun model kit gundam...cita-cita sebenar aku..hendak menjadi seorang 'technician' yang terkemuka..tapi disebabkan latar belakang keluarga aku yang menceburi bidang perubatan (ayah aku)dan aku terjebak dalam bidang sains kesihatan ni...dan orang selalu cakap aku ni seorang yang cukup kasar..pandai-pandai koranglah nak menilai aku..

Friday, March 25, 2011

lupa nak kongsi perkara ni~nakano azusa

assalamualaikum kepada member2 dan pengunjung blog ni,ape khabar,sihat?dah makan?mase aku tulis entri ni pun pukul 1.30 pagi,ape daa...selalu aku kongsi model gundam ngan kereta mainan aku je kan???kali ni aku ade rahsia yang agak pelik yang dimana bende ni budak2 lelaki takkan kumpul,patung anime~tapi ade gak yang kumpul,contohya..aku la!tapi tak de la sampai aku buat main2 masak2~aku kumpul sebab diorang ni kawaii sangat!orang yang kasar cam aku pun boleh kumpul bende macam ni~..pelik,takpe2 meh la tgk !


banyak aksesori dia,boleh tukar muka,tangan,dan aksesori lebihan

ha?

tengok ape?

rasanya yang ni gitar lead..entah la

kawaii sesangat!

nampak cam adik beradik,tapi bukan~

baru ade 3,satu lagi aku simpan~dalam kotak biru tu..masih ade bende
yang misteri,nanti aku kongsi,

macam mana,OK entri aku kali ni..terpulang la..aku memang tak reti berkata2,sebab tu aku takde awek!eh..ape yang aku merepek ni,ok aku nak tutup langsir,tirai,jendela,kelambu~assalamualaikum!nyaaaan!

ehhh~ade lagi la,si ikan jerung..liberty emperor..seperti yang aku cakap pada entri yang lepas'Takdir,Burung Helang,Raja?ape aku merepek ni?',ok sama2 la kita enjoy!

bawak anak bini pun ada,nanti kalau aku dah kawin~aku pun nak bawak bini
aku gak..
bila la aku pun nak ade satu model kereta ni..

dengan kotak

tepi 1

tepi 2

depan

tepi 3

trio emperor,Liberty Emperor,Super Emperor,Emperor~aku nak cari
Great Emperor ngan Geo-Emperor

koleksi aku setakat ni,

hah!sekarang baru aku tak update blog ni selama seminggu,minggu ni praktikal aku yang terakhir,dekat hospital la,aku harap takde masalah kat hospital nanti dan,aku boleh dapat model baru lepas praktikal nanti~tak kisah la,gundam ke,patung anime ke,atau model kereta~ok,assalamualaikum!




















Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

12 comments:

  1. mmg cute! ni first time tgk lelaki yg suka kumpul benda alah nih

    ReplyDelete
  2. uii bestnya! memang pebret kumpul patung gini?

    ReplyDelete
  3. wehh..
    memang minat bende alah ni ker?..
    hehe...
    nak main jugak boleh?..
    boleh boleh?..

    ReplyDelete
  4. @cIk IRa NuR HeaRT-orang suke saya pun suke~muahaha

    ReplyDelete
  5. @Mama Kembar 3-hehehe,sebenarnya banyak lagi,sorok2~

    ReplyDelete
  6. @Ema Washif~fav?kurang la,saya lebih kepada model robot

    ReplyDelete
  7. @jia~memang minat la,kalau diberi model robot lagi best!menguji kesabaran untuk memasangnye!

    ReplyDelete
  8. @~miraie_19~yeah!figure/nendoroid akiyama mio ngan nakano azusa!keeeioon!

    ReplyDelete
  9. K-ON! mana nk dpt figure K-ON??? best nyeeee, kalau dpt~

    ReplyDelete