siapa pemandu gundam ni?

My photo
assalamualaikum pembuka bicara...walaupun tak de sesi bicara yang ada...ahmad faris bin ahmad termiji nama diberi..dilahirkan kedunia yang indah ini pada 9 september 1992 bersamaan 12 rabiulawal....hijrah(aku pun tak ingat)..sedang menuntut ilmu kejururawatan...hobi yang paling aku gemari..hobi yang banyak menghabiskan duit..mengumpul koleksi robot atau pun model kit gundam...cita-cita sebenar aku..hendak menjadi seorang 'technician' yang terkemuka..tapi disebabkan latar belakang keluarga aku yang menceburi bidang perubatan (ayah aku)dan aku terjebak dalam bidang sains kesihatan ni...dan orang selalu cakap aku ni seorang yang cukup kasar..pandai-pandai koranglah nak menilai aku..

Thursday, January 13, 2011

si comel yang memang comel dan menggoda~

assalamualaikum..baru lepas balik solat jumaat dan meng-update natang ni...natang???ape tu~O_O""~
sekarang aku nak mulakan kan ape yang aku patut mulakan~SD gundam yang comel dan pembuka tirai 2011
ni..dipersilakan..00 Qan[T] atau name lain dia..00 Quanta~..1..2..3..














aku pasang dah lama..teringat aku..penat2 pun aku sanggup beli...
kotak ngan manual~



















walaupun ringkas dan mudah..tapi ia akan menguji kemahiran??kemahiran ape tu??




















dah siap pasang..tapi ada yang kurang..dan kemahiran memang diperlukan..















aku rasa ni la gambar gundam yang paling lawa aku pernah tangkap~tapi masih kurang..















perasan tak perbezaannya???warna dah dah tambah kot~baru lawa sikit..















gundam pun boleh nyanyi lagu rock...>o<..

dah la kot..penat nak meng-update2 ni..kadang2 idea pun xde..xtau nak tulis ape..ok smpai mase nak
tutup langsir yang memang xde langsir kat sini..assalamualaikum~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

No comments:

Post a Comment