siapa pemandu gundam ni?

My photo
assalamualaikum pembuka bicara...walaupun tak de sesi bicara yang ada...ahmad faris bin ahmad termiji nama diberi..dilahirkan kedunia yang indah ini pada 9 september 1992 bersamaan 12 rabiulawal....hijrah(aku pun tak ingat)..sedang menuntut ilmu kejururawatan...hobi yang paling aku gemari..hobi yang banyak menghabiskan duit..mengumpul koleksi robot atau pun model kit gundam...cita-cita sebenar aku..hendak menjadi seorang 'technician' yang terkemuka..tapi disebabkan latar belakang keluarga aku yang menceburi bidang perubatan (ayah aku)dan aku terjebak dalam bidang sains kesihatan ni...dan orang selalu cakap aku ni seorang yang cukup kasar..pandai-pandai koranglah nak menilai aku..

Saturday, January 29, 2011

aku berpaling tadah????bahagian 2

assalamualaikum w.b.t..ehh..dah berapa hari aku tak meng-update blog ni ek..?ala,biasa la tu..sibukkan?apa-apa pun ketagihan kot yang dah buat aku jadi macam ni~kalau dulu aku memang addict gila ngan gundam..sekarang dah besar macam ni baru aku boleh meng-addict balik ngan apa yang aku lakukan dulu masa aku kecik-kecik dulu..main kereta tamiya..haha..dulu aku main kat longkang je..lagipun dulu beli ciplak je kot..yang 2 hingga 3 ringgit je..okok..sekarang aku nak kongsi sikit apa yang aku beli semalam..ehh..ni ade gambar sikit..yay!!!nyannnn!!!

Dash-2 Burning Sun kalau korang pernah tengok anime Dash Yonkuro!!tau la kot~

manual..senang lagi daripada pasang gundam..tapi korang mesti tak puas hati..

yang ni boleh buat korang tak puas hati..kena warna!!!tapi aku suka warna2 ni..

ni apa natang daa..tapi kene warna gak..mungkn air-cond dia kot

arghhh..badan pulak ke???bila nak siap ni!!!(aku takkan cakap cam tu)

yahoo..badan semua dah siap..bahagian dalam pulak..zassss!!!

tayar mana ko rembat ni..?faris..jawab la..tayar bengkel kat depan umah tu..

cepatnya kau siap..mmg la aku tak tangkap gambar masa aku tengah pasang..

puuhh..siap sebenar-benarnya akhirnya..cam ne??cun??

yang bawah tu..Dash-1 Emperor,yang atas Dash-2 Burning Sun..lepas ni..Dash-3?

kami adik beradik minat tamiya..tak caya??lantak la..

yang warna hitam tu..Tridagger XX tu adik aku punya...pasang sendiri tu..

dimana ada koleksi aku..disitu ada benda yang berkaitan ngan orang ini..faris2


mesti korang terfikir...blogger faris ni tak de cerita lain ke???sebenarnya ada..tapi aku tak boleh nak keluar kan balik dari otak aku..mungkin 'medulla oblongata' aku dah rosak kot..sebab tu lebih kepada hobi aku je..nanti la kalau ada cerita yang agak-agak jiwang nanti baru aku cerita..okok..macam mana korang nak nilai cerita aku ni suka hati korang la..have a nice bloogging(bloo??)assalamualaikum..nyannn!!!~^>.>^~














Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

5 comments:

  1. keh3x..
    aku dah ade bnyk koleksi2 cam ko time kechik3.
    tapi skunk dah bnyk hilang.. hehe

    bro, nnti follow saya punya blog yaa. nk tngh up follower skunk . :D

    ReplyDelete
  2. @ajeyy khalid~yup2 sedang melihat budak darjah 1 punya entri..heheh!lawak!

    ReplyDelete
  3. @mai~aahh..biasa la tu..tengok kaki la..awat nak join skali ke?

    ReplyDelete
  4. Sekarang punya version dah lain. Dulu punya version lagi simple. Burning Sun enjin dia kat depan dulu. Tayar duri tu Shooting Star saja yang pakai.
    Banyak sungguh Gundam, bos.

    ReplyDelete